Grote Clubactie

Ook dit jaar heeft de algemene vergadering besloten deel te nemen aan de Grote Clubactie. Bij deze brengen wij graag onder de aandacht dat er weer loten te koop zijn. Ik roep u op om één of meerdere loten te kopen, die u op uw beurt mogelijk ook weer bij vrienden en kennissen kunt verkopen.

U kunt uw lot(en) kopen iedere woensdagavond na de training. Indien er loten over zijn, zijn deze ook tijdens de klaverjasavond van 8 oktober af te nemen.

Een lot kost EUR 3, hiervan vloeit EUR 2,40 direct in onze verenigingskas. U steunt dan ook voornamelijk onze vereniging en tegelijk maakt u kans om leuke prijzen te winnen.

Indien u niet in de mogelijkheid bent om tijdens de trainingsavond of klaverjasavond een lot te kopen, dan kunt u contact met mij opnemen om loten af te nemen. U kunt uw e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar toesturen.

Het bestuur zal dit jaar tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst onder degenen die één of meerdere loten hebben afgenomen een prijs verloten.

Ik rekening op uw bijdrage en deelname aan de Grote Clubactie!

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuwsartikelen Grote Clubactie