Een nieuw seizoen

Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur. Wat zal dit seizoen ons brengen? Allereerst start er een cursus voor scheidsrechters trainers. Op deze cursus zullen twee van onze leden actief deel gaan nemen en wel Roland Henriquez en Andries Lensink. Deze cursus vangt aan op 8 september 2014.

Een nieuw seizoen is voor iedere scheidsrechter weer een uitdaging. Wat zal het brengen. In ieder geval hopelijk erg veel genoegdoening, wellicht promotie. Het aller belangrijkste is plezier. Laat je dit plezier niet ontnemen door wat of wie dan ook. Zijn er problemen, zit je ergens mee, ga te rade bij ons bestuur. Vincent van Unen is hier onze man voor. Wij zijn altijd bereidt je te helpen.

Als ik het heb over ons bestuur dan bedoel ik ook dat wij nog steeds op zoek zijn naar jong en/of nieuw elan. Ik heb een stukje gelezen in het blad “De Scheidsrechter”, daar wordt ik jaloers op. Het bestuur van een zustergroep uit het zuiden van het land bestaat alleen maar uit jonge mensen. Dat is de toekomst van onze COVS groepen, de oude garde moet er alleen maar voor zijn om als klankbord te dienen en de jongere garde moeten de kar trekken.

Waar blijven deze jongeren binnen onze groep. Remco Appel is opgestaan, loopt op dit moment stage binnen ons bestuur, wie volgt?

Een penningmeester is bittere noodzaak. Gelukkig hebben we in de persoon van Rob van Unen iemand gevonden die onze financiële administratie verwerkt. Wie is er goed in cijfers?

Daarnaast kunnen we ook goed gebruiken een jonge voorzitter, secretaris en algemeen bestuurslid, kom eens langs op een bestuursvergadering, snuffel eens mee en kijk of het iets is voor je.

De data van de bestuursvergaderingen zijn vermeld in de Diagonaal en beginnen allemaal om 19.00 uur bij SDO.

Binnenkort komen we weer langs met de Grote Clubactie loten. We rekenen weer op jullie. Dit is een actie die gemakkelijk geld op levert voor onze vereniging.

Jos Theunissen.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuwsartikelen Een nieuw seizoen