Diagonaal

Diagonaal

Voor ons als bestuur is het belangrijk dat ieder lid de Diagonaal moet kunnen ontvangen. Een aantal van onze leden beschikt niet over een e-mailadres c.q. internetaansluiting. Van het begin af aan is voor ons duidelijk geweest, dat deze leden een papieren versie moeten blijven ontvangen. Dit betekent dat vanuit deze visie de Diagonaal zowel in papieren als digitale versie zal verschijnen. Wij hebben geïnventariseerd wie in aanmerking komen voor een papieren versie van het clubblad en hiervoor een offerte opgevraagd. Ondanks dat de prijs per stuk omhoog gaat, doordat de oplage substantieel kleiner wordt is de besparing dermate substantieel dat wij als bestuur verder gaan op deze weg.

Wij hebben de adverteerders ook in dit proces betrokken. De advertenties zult u dan ook in de toekomst in de digitale vorm van de Diagonaal tegenkomen. Concreet betekent dit dat voor enkele leden en donateurs de Diagonaal in papiervorm zal blijven verschijnen. De overige leden, donateurs en alle relaties (zusterverenigingen e.d.) zullen in de toekomst het clubblad alleen in digitale vorm ontvangen.

Ons streven is om het volgende nummer ook in digitale vorm te gaan uitbrengen. Ter overbrugging zal iedereen de komende nummers ook nog in papieren vorm ontvangen. Iedereen zal van bij het verschijnen van het volgende clubblad een e-mail ontvangen met een link naar het clubblad.

Wij roepen alle relaties op hun e-mailadres door te geven, zodat u ons clubblad blijft ontvangen. Uiteraard kunt u meerdere e-mailadressen voor uw bestuur doorgeven. U e-mailadres kunt u doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuwsartikelen Diagonaal